011/27.10.14

       Glasplaatsing

Met Moers enkel vakmanschap voor elke glaspartij!

Bij takeldienst Moers kan u rekenen op de specialist op het gebied van glasplaatsing. Met onze hoogwaardige materialen kunnen wij voor u op verschillende manieren het glas monteren op de gewenste plaats(en). Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat wij voor een uiterst nauwkeurige aanpak kunnen kiezen die uw project tot een succes omvormen. Met ons gespecialiseerd team en onze jarenlange ervaring zijn wij zeker dat ons vakmanschap onze klanten tevreden stelt. Kwaliteit ten top!

Wij werken met:
* Een evenaar: Een hijstoebehoren, dat door een contra-gewicht, glas in balans brengt en zo glas kan plaatsten onder afdaken of op moeilijk bereikbare plaatsen. UNIEK IN BELGIE!
* Kraanwagens: Met onze verschillende kraanwagens kunnen wij elke glasplaatsing tot een goed einde brengen. Wij passen ons aan, aan uw situatie. Succes gegarandeerd!
* Minikranen: Wij werken met de Hoeflon C6 en Asterix. Deze 2 minikranen zijn makkelijk te berijden op moeilijke ondergronden. Zelfs een moeilijke doorgang of smal padje houdt ons niet tegen om op alle plaatsen terecht te komen om zo het glas nauwkeurig te monteren. Als we er niet over geraken, gaan we er langs, zoals u kan zien op onze foto's.